Gradimo zajednice – prijatelje djece

Projekt „Gradimo zajednice – prijatelje djece“ provodi Europski dom Slavonski Brod u suradnji s partnerima: Učiteljskim fakultetom u Osijeku i Udrugom Leptir iz Donjih Andrijevaca.

VRIJEME PROVEDBE PROJEKTA: 26. lipnja 2013. – 26. listopada 2014.

LOKACIJA PROVEDBE PROJEKTA: Brodsko – posavska županija.

FINANCIRANJE PROJEKTA: ukupna vrijednost projekta je 125.617,47 €. Europska unija financira 75,49% – 95.400,00 €.

OPĆI CILJ PROJEKTA: Osiguranje podrške i promocije inicijativama na području Brodsko – posavske županije usmjerenima na jačanje lokalne zajednice u kojoj bi lokalne vlasti, surađujući s različitim društvenim skupinama, unaprjeđivale i koordinirale postojeća sredstva zajednice namijenjena djeci.

SPECIFIČNI CILJEVI PROJEKTA:
Poboljšati postojeće mehanizme protoka informacija vezanih uz dječja prava na obrazovanje
Pridonijeti jačanju organizacija civilnog društva koje su formirane od strane predstavnika dječjih prava

CILJNE GRUPE: djeca, roditelji, studenti Učiteljskog fakulteta, nezaposleni odgajatelji, pedagozi, organizacije civilnog društva.

Sadržaj medijskih proizvoda je odgovornost Europskog doma Slavonski Brod i provedbenih partnera i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

eu

Projekt Gradimo zajednice – prijatelje djece financira Europska unija u okviru programa European Instrument for Democracy and Human Rights (EIDHR).

eu

Projekt Gradimo zajednice – prijatelje djece sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Logotip projekta

Galerija

Web stranica projekta

Društveni profili

Partneri projekta

Gradimo zajednice – prijatelje djece

Volonteri Europskog doma Slavonski Brod iz Turske organizirat će besplatni tečaj turskog jezika. Ako ste zainteresirani za pohađanje tromjesečnog tečaja turskog jezika te ukoliko želite saznati i neke zanimljive detalje iz turske povijesti i kulture, molimo vas da ispunite ovaj obrazac radi lakše organizacije tečaja. Prijave koje stignu do 15. siječnja 2018. godine bit će uzete u obzir. U slučaju većeg broja prijavitelja, u obzir ćemo uzeti one koji nam se prvi jave. Tečaj počinje 15. siječnja 2018. godine. Održavat će se u prostoru Europe Directa Slavonski Brod, Mesićeva 28 (ulaz iz Mažuranićeve), Slavonski Brod, za prvu skupinu u vremenu 17:00 do 18:30 i za drugu od 19:00 do 20:30 sati, svakog utorka i četvrtka. Veselimo se vašem odazivu!